søndag 9. oktober 2011

Litt fra sessongen 2011

Lenge siden sist, men her kommer en liten oppdatering fra sessongen som har vært.
Motoren ble ferdigstilt og bremset først på august, men det tar jo litt tid å få alt på plass, så Sundsvall ble det første stevnet for vår del. Her ble det testet ett par runder uten gass for å bli vant til utstyret.
Ett par helger etterpå dro vi til Orsa for å teste litt mere. Vi hadde ett lite håp om å ladde på litt gass, men det var ikke nok feste til at vi fikk gjort det. Ett flott stevne. Det ble en del runder og vi fikk også nyttige data og litt mer erfaring med oppsettet.
Vi hadde egentlig tenkt å gi oss for sessongen, men det ble til at vi dro en tur til Tierp Arena den siste helgen i september.
Med nye slicks og en bane i verdensklasse var det ikke noe mere å vente på, nå skulle vi endelig få spraya litt. Skuffelsen var stor etter første runde, armeringsbryteren til lystgass-anlegget var nemlig ikke aktivert. Bare å prøve igjen.. runde to, bryteren på og 7-sekunder med engang. Målet var nådd, så nå var det bare å prøve å få det til å gå enda litt fortere. På grunn av hjulspinn i starten og dårlige 60-fot tider på samtlige drag med lystgass, så justerte vi litt 4-link og wheeliebars, og startene ble plutselig kraftig forbedret. Dessverre var det nok en knapp som skulle ødelegge litt av moroa.. Turtallsperra på burnouten sto på, så det ble nok turtall til en god tid. Til neste sessong håper vi å få alle rutinene på plass, og vi ser entusiastisk frem til det.

Beste tid ble 7.94/276 km-t. på kvartmila og 5.10/234 km-t. på åttendelen.

filmer fins her: www.youtube.com/user/oysolem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar